Verwijzersinformatie

Verwijsbrieven

Extern

Verwijsbrieven kunt u mailen naar mindfulness@radboudumc.nl of per post sturen naar:

Radboudumc Centrum voor Mindfulness
Huispostnummer: 966 / Mindfulness
Postbus 9101 / 6500 HB Nijmegen

Huisartsen

Voor huisartsen geldt dat de verwijzing via ZorgDomein wordt verstuurd. Voor de basistraining voor mensen met psychische klachten (Mindfulness Based Cognitieve Therapie, MBCT) dient de verwijzing verstuurd te worden via ZorgDomein / Radboudumc / Psychiatrie / MBCT.
Een verwijzing voor de vervolgtraining compassietraining voor mensen met klachten dient verstuurd te worden via ZorgDomein / Radboudumc / Psychiatrie / Compassietraining.

Intern

Indien de patiënt(e) onder behandeling is bij het Radboudumc, dan kan de hoofdbehandelaar een interne order plaatsen naar het Centrum voor Mindfulness.

Aanmeldprocedure

Nadat de verwijzing door ons is ontvangen ontvangt de patiënt(e) per post een formulier persoonsgegevens. Na retour ontvangst van dit formulier én de verwijsbrief wordt de patiënt(e) uitgenodigd voor een intakegesprek (duur circa 2 uur, inclusief 30 minuten supervisie van een psychiater). Tijdens dit intakegesprek zal samen met de patiënt(e) worden besproken of deelname aan de training een mogelijkheid is en wanneer patiënt(e) gaat deelnemen aan de training.

Voor de volgende patiëntgroepen worden er trainingen aangeboden:

Om optimaal gebruik te maken van deze website, dient u gebruik te maken van Google Chrome.