Retraites

Retraiteaanbod

Vanuit ons centrum bieden we verschillende soorten retraites aan. Een retraite is een periode waarin je je tijdelijk terugtrekt uit je dagelijkse routine en verantwoordelijkheden om je volledig te richten op het ontwikkelen van mindfulness- en compassievaardigheden. Tijdens een retraite krijg je de kans om te leren en oefenen hoe je meer bewustzijn en aandacht in je dagelijks leven kunt brengen. De retraites variëren in duur en vorm.

Zowel degenen die een basistraining (MBCT/MBSR) hebben gevolgd, als meer ervaren beoefenaars en mindfulnesstrainers zijn van harte welkom om hieraan deel te nemen. 

We nodigen je uit om deel te nemen aan de retraite die het beste bij jouw behoeften en interesses past.

Gedurende drie dagen oefenen we met de thema’s mindfulness en compassie leer om meer bewustzijn en mededogen in ons leven te brengen.

Tijdens deze zesdaagse retraite verken je grondig de vier velden van mindfulness: het lichaam, de gevoelens, de geest en de dhamma’s. Dit uitgebreide programma biedt diepgaande inzichten en vaardigheden om mindfulness te cultiveren in alle aspecten van je leven.

Onze sandwichretraite is een unieke gelegenheid om mindfulness en reflectie in je dagelijkse leven te integreren. Gedurende vijf doordeweekse avonden kun je online deelnemen aan meditatie- en reflectiesessies, terwijl je in het weekend twee dagen live deelneemt.

Begeleiders

De retraites worden begeleid door Anne Speckens en Nicole Schoonbrood, die beiden de Bodhi College Dharma Teacher Training hebben afgerond en ruime ervaring hebben op het gebied van mindfulness en compassie. 

Om optimaal gebruik te maken van deze website, dient u gebruik te maken van Google Chrome.