Nieuws

Wekelijkse live online meditaties | Dinsdag/woensdagavond 20.00 – 20.45 uur

Wegens het succes van de eerdere live online meditaties die vanuit het Radboudumc Centrum voor Mindfulness zijn aangeboden zijn er ook de rest van dit jaar live meditaties ingepland die je zelf, vanuit je eigen huis, kunt volgen!

Wekelijks op dinsdag- of woensdagavond (alternerend) worden er van 20.00 – 20.45 uur live meditaties aangeboden via ons YouTube kanaal. Tijdens deze live meditaties komen verschillende mindfulness- en compassie oefeningen aan bod, gegeven door de mindfulnesstrainers die betrokken zijn bij ons centrum. Aan het einde van iedere sessie is er via de chatfunctie ruimte voor het stellen van vragen of het geven van suggesties of feedback.

Je kunt deelnemen door jezelf te abonneren op ons YouTube kanaal. Via deze weg ontvang je een half uur voordat de trainer live gaat een melding op jouw smartphone of tablet. Wil je de link om deel te nemen liever wekelijks persoonlijk per mail ontvangen? Geen probleem. Je kunt je aanmelden voor de mailinglijst van de live meditaties via mindfulness@radboudumc.nl.

Alle belangstellenden zijn van harte welkom om deel te nemen aan de live sessies. Mocht het tijdstip je niet goed uitkomen dan kun je ervoor kiezen om het later terug te kijken. Op onze website kun je een overzicht vinden van alle meditaties.

Meer nieuwsitems

Om optimaal gebruik te maken van deze website, dient u gebruik te maken van Google Chrome.