Nieuws

Vernieuwd aanbod live meditaties en terugkombijeenkomsten

Vanaf heden is het mogelijk om gezamenlijk te mediteren in de vorm die bij jou past- online vanuit huis, of fysiek bij het Centrum voor Mindfulness.

Live meditaties (online)

Elke week worden er op dinsdag- of woensdagavond van 20.00 – 20.30 uur online live meditaties aangeboden. Hier komen verschillende mindfulness- en compassie oefeningen aan bod, gegeven door de mindfulnesstrainers die betrokken zijn bij ons centrum. 

Je kunt deelnemen door jezelf te abonneren op YouTube kanaal. Open het kanaal voordat de livestream start, of stel een herinnering in zodat je een half uur van tevoren een melding krijgt op jouw device. Wil je liever wekelijks een persoonlijke uitnodiging ontvangen? Schrijf je dan in voor onze maillijst via deze link.

Alle belangstellenden zijn van harte welkom om deel te nemen aan deze live sessies! Aan deelname zijn geen kosten verbonden en je hoeft je niet in te schrijven. 

Terugkombijeenkomsten (fysiek)

Heb je eerder een basistraining (Mindfulness Based Cognitieve Therapie of Mindfulness Based Stress Reductie) gevolgd? Dan ben je van harte welkom om ook fysiek samen te komen bij onze terugkombijeenkomsten die bij het Centrum voor Mindfulness worden aangeboden. We komen dan anderhalf uur samen om te oefenen onder begeleiding van een trainer. Op deze middag of avond oefenen we afwisselend met de bodyscan, zitmeditatie en bewegingsoefeningen. Ook kun je onderling ervaringen uitwisselen over beoefening van mindfulness in je dagelijkse leven.

Voor deelname aan de terugkombijeenkomsten wordt een contante bijdrage gevraagd van € 10,- per persoon per terugkombijeenkomst, en je dient je in te schrijven via het inschrijfformulier.

De planning van de online live meditaties en fysieke terugkombijeenkomsten t/m het einde van 2022 kun je vinden op deze pagina.

We hopen je graag binnenkort weer online of fysiek te mogen verwelkomen!

Meer nieuwsitems

Om optimaal gebruik te maken van deze website, dient u gebruik te maken van Google Chrome.