3-daagse retraite | Mindfulness & Compassie

Het Radboud Centrum voor Mindfulness organiseert  van 27– 29 november 2021 een 3-daagse retraite met als begeleiders Anne Speckens en Nicole Schoonbrood.

Tijdens deze dagen schenken we aandacht aan hoe we onze beoefening van mindfulness en compassie verder kunnen verdiepen, zowel tijdens onze meditaties als in het dagelijks leven. We oefenen met verschillende onderdelen uit de mindfulness training, zoals begeleide meditaties, bewegingsoefeningen, bodyscans, lopen in aandacht, en korte lezingen met reflecties op het thema. Daarnaast zal er veel aandacht geschonken worden aan de vriendelijkheidsmeditatie. We zullen veelal in stilte zijn tijdens dit weekend maar er zullen ook momenten zijn waarop er gelegenheid is om ervaringen uit te wisselen.

Voor wie?

Deze retraite is toegankelijk voor iedereen die eerder een MBCT, MBSR en/of een compassietraining heeft gevolgd. De retraite is geschikt voor zowel diegenen die voor het eerst op retraite gaan als ook voor mensen die al vaker op retraite zijn geweest.

Praktische informatie

Data: zaterdag 27, zondag 28 & maandag 29 november 2021

Locatie: Conferentieoord de Poort                              

Adres: Biesseltsebaan 34, Groesbeek 

Kosten:

€ 375,- voor een 1 pers-kamer met eigen douche en toilet. (Beperkt beschikbaar)

€ 360,- voor een 1 pers-kamer met gedeeld sanitair op de gang

Kosten zijn inclusief overnachtingen, vegetarische maaltijden en begeleiding.        

 

Let op: momenteel werken wij met een wachtlijst voor deze retraite. Bij inschrijving krijgt u een wachtlijstnummer toegewezen.

Om optimaal gebruik te maken van deze website, dient u gebruik te maken van Google Chrome.