Nieuws

Sandwichretraite Mildheid in Actie | 28 Augustus t/m 3 september

Deze retraite bied je de mogelijkheid om twee dagen en vijf doordeweekse avonden te mediteren en reflecteren. Je doet mindfulness- en vriendelijkheidsoefeningen, terwijl je thuis slaapt en overdag je eigen bezigheden en/of werk hebt. Dit geeft je de gelegenheid deze oefeningen beter te integreren in je dagelijkse leven. Deze retraite is een expliciete uitnodiging om deze hele week in een sfeer van opmerkzaamheid en vriendelijkheid door te brengen.

Tijdens de hele dagen bieden we naast begeleidde oefeningen ook introducties en dialoog over het thema aan. Tijdens de avondbijeenkomsten is er tijd voor beoefening en het uitwisselen van ervaringen die opgedaan zijn overdag met je groepsgenoten.

Het is de bedoeling dat je bij alle bijeenkomsten aanwezig bent. In uitzonderlijke gevallen kan daarvan worden afgeweken. We vragen je dan, om dit al bij je aanmelding aan te geven.

Begeleiding:

Beiden hebben recent een opleiding bij de internationale organisatie Bodhi College tot meditatieleraar afgerond.

Tijden:

  • Zondag 28 augustus: 10.15 – 16.00 uur
  • Maandag 29 augustus t/m vrijdag 2 september: 19.00 – 20.30 uur
  • Zaterdag 3 september: 10.15 – 16.00 uur

Locatie:

De sessies doordeweeks vinden online plaats via de online videoconferentie software Zoom. De stiltedagen vinden plaats op locatie bij het Centrum voor Mindfulness. Bij uitzondering is het ook mogelijk om de stiltedagen online te volgen. 

Kosten:

  • €100,-. Lunch dien je zelf mee te nemen op zondag 28 augustus en zaterdag 3 september.

Aanmelden:

Je kunt je aanmelden door het aanmeldformulier te vullen. Vervolgens ontvang je een bevestiging per mail. Inschrijven kan tot 27 juli 2022.

Meer informatie over de sandwichretraite Mildheid in Actie.

Meer nieuwsitems

Om optimaal gebruik te maken van deze website, dient u gebruik te maken van Google Chrome.