Nieuws

Online vervolgtraining Communicatie & Mindfulness | Start donderdag 15 september

Heeft u eerder een basistraining (Mindfulness Based Stress Reductie of Mindfulness Based Cognitieve Therapie) gevolgd en heeft u behoefte aan verdieping? Wellicht sluit de online training Communicatie & Mindfulness dan aan op uw behoefte.

Tijdens deze vervolgtraining leert u anders om te gaan met patronen in het denken en handelen bij interpersoonlijke stress en confrontaties, zowel in het dagelijks leven als in de beroepspraktijk.

Met behulp van richtlijnen van Insight Dialogue van Gregory Kramer onderzoekt u tijdens deze training patronen binnen de communicatie en binnen interpersoonlijke relaties. Dat wordt gedaan door de beoefening van meditatie in dialoog. Naast het oefenen met de richtlijnen wordt er tevens intensief gewerkt met de fundamenten van mindfulnesstraining. Tijdens de bijeenkomsten wisselen formele aandachtsoefeningen zich af met oefeningen in spreken en luisteren aan de hand van diverse levensthema’s.

Praktische informatie

Data & Tijden: Donderdag 15, 22, 29 september, 13 en 20 oktober van 18.45 – 21.15 uur
Kosten: € 250,-  (studententarief € 180,-)
Trainer: Nicole Schoonbrood

Meer informatie

Meer informatie kunt u vinden op onze informatiepagina over de training Communicatie & Mindfulness. Via deze weg kunt u zich ook inschrijven

     

Meer nieuwsitems

Om optimaal gebruik te maken van deze website, dient u gebruik te maken van Google Chrome.