Nieuws

Mindfulness for Musicians | 18 juni 2022 CvM Amsterdam

Het seminar ‘Mindfulness for Musicians,’ georganiseerd door het Centrum voor Mindfulness, Amsterdam, heeft als thema ‘mindful muziek maken en studeren,’ als basisvaardigheid voor de 21ste eeuwse musicus. Anne Speckens, directeur van het Radboudumc Centrum voor Mindfulness, is samen met o.a. Peter Prommel betrokken geweest bij de totstandkoming ervan.

Het doel is om mensen samen te brengen die professioneel werkzaam zijn in de muziek (uitvoerend, creërend, onderwijs, onderzoek, organisatie, orkest of ensemble, en fysiek & mentaal welzijn) en die als deel van een netwerk hun expertise verder willen ontwikkelen. Ook bachelor en Master studenten zijn van harte welkom!  

Het seminar belicht een aantal factoren van ‘mindful muziek maken en studeren’ middels presentaties en workshops van experts, naast plenaire en groepsdiscussies waarin deelnemers hun wensen kunnen uitwisselen en delen, inclusief hun eigen inzichten en bijdragen aan dit opkomende veld.

Voel je uitgenodigd en sluit je aan bij een inspirerend platform voor uitwisseling, verbinding en samenwerking op het gebied van mindfulness voor musici.

Meer informatie & aanmelden via CVM website.

Meer nieuwsitems

Om optimaal gebruik te maken van deze website, dient u gebruik te maken van Google Chrome.