3-daagse retraite – Mindfulness & Compassie

Het Radboud Centrum voor Mindfulness organiseert een 3-daagse retraite onder leiding van Anne Speckens en Nicole Schoonbrood.

Tijdens deze dagen schenken we aandacht aan hoe we onze beoefening van mindfulness en compassie verder kunnen verdiepen, zowel tijdens onze meditaties als in het dagelijks leven. We oefenen met verschillende onderdelen uit de mindfulness training, zoals begeleide meditaties, bewegingsoefeningen, bodyscans, lopen in aandacht, en korte lezingen met reflecties op het thema. Daarnaast zal er veel aandacht geschonken worden aan de vriendelijkheidsmeditatie. We zullen veelal in stilte zijn tijdens dit weekend maar er zullen ook momenten zijn waarop er gelegenheid is om ervaringen uit te wisselen.

Deze retraite is toegankelijk voor iedereen die eerder een MBCT, MBSR en/of een compassietraining heeft gevolgd. De retraite is geschikt voor zowel diegenen die voor het eerst op retraite gaan als ook voor mensen die al vaker op retraite zijn geweest.

November 2023

Dinsdag 14 november 2023 (10.00 uur) t/m donderdag 16 november 2023 (15.00 uur). 

De gehele retraite vindt plaats in conferentieoord de Poort: Biesseltsebaan 34 in Groesbeek. 

Totaal: €450,-

Kostenspecificatie: €300,- verblijfs- en organisatiekosten + €150,- begeleidingskosten.

Nadat u het aanmeldformulier hebt ingevuld ontvangt u binnen 2 weken een bevestiging per mail. De factuur ontvangt u voor aanvang op het door u opgegeven (e-mail)adres.

De annuleringsregeling zal op korte termijn bekend zijn.

Om optimaal gebruik te maken van deze website, dient u gebruik te maken van Google Chrome.