3-daagse retraite – Mindfulness & Compassie

Het Radboud Centrum voor Mindfulness organiseert een 3-daagse retraite onder leiding van Anne Speckens en Nicole Schoonbrood.

Tijdens deze dagen schenken we aandacht aan hoe we onze beoefening van mindfulness en compassie verder kunnen verdiepen, zowel tijdens onze meditaties als in het dagelijks leven. We oefenen met verschillende onderdelen uit de mindfulness training, zoals begeleide meditaties, bewegingsoefeningen, bodyscans, lopen in aandacht, en korte lezingen met reflecties op het thema. Daarnaast zal er veel aandacht geschonken worden aan de vriendelijkheidsmeditatie. We zullen veelal in stilte zijn tijdens dit weekend maar er zullen ook momenten zijn waarop er gelegenheid is om ervaringen uit te wisselen.

U kunt zich t/m donderdag 10 november inschrijven voor deze retraite. 

Deze retraite is toegankelijk voor iedereen die eerder een MBCT, MBSR en/of een compassietraining heeft gevolgd. De retraite is geschikt voor zowel diegenen die voor het eerst op retraite gaan als ook voor mensen die al vaker op retraite zijn geweest.

November 2022

Zaterdag 19 (vanaf 10.00 uur), zondag 20 en maandag 21 (tot 15.00 uur) november 2022. 

De gehele retraite vindt plaats in conferentieoord de Poort: Biesseltsebaan 34 in Groesbeek. 

€ 375,- voor een 1 pers-kamer met eigen douche en toilet. (Beperkt beschikbaar)

€ 360,- voor een 1 pers-kamer met gedeeld sanitair op de gang

Kosten zijn inclusief overnachtingen, vegetarische maaltijden en begeleiding.

Nadat u het aanmeldformulier hebt ingevuld ontvangt u binnen 2 weken een bevestiging per mail. De factuur ontvangt u voor aanvang per post op het door u aangegeven adres. 

Aangezien we gebruik maken van een externe locatie zijn er specifieke annuleringsvoorwaarden van kracht te weten:

Retraite november 2023

Bij annulering tot 19 oktober 2022 worden administratiekosten (à € 35,- in rekening gebracht). Bij annulering tot 4 november 2022 wordt 75% van de kosten in rekening gebracht. Bij annulering vanaf 4 november 2022 vindt geen restitutie plaats.

Mochten we de open gekomen plek kunnen opvullen met iemand van de wachtlijst dan zullen we alleen administratiekosten in rekening brengen, te weten €35,-.

Om optimaal gebruik te maken van deze website, dient u gebruik te maken van Google Chrome.